Terapeuttimme

Tarjoamme toiminta- ja kognitiivista lyhytterapiaa
Yhteystiedot

Sami Tapaninaho

Toimintaterapeutti

Sami on FysToin perustaja ja omistaja. Yrittäjänä hän on toiminut vuodesta 2013 alkaen. Ennen yrityksen perustamista hän on työskennellyt työntekijänä yksityisen, julkisen ja kolmannen sektorin palveluksessa. Samin monipuolinen työkokemus ja vahva osaaminen painottuu erityisesti psykiatriseen ja neuropsykiatriseen
toimintaterapiaan. Toimintaterapeutiksi hän on valmistunut vuonna 2005 Oulun ammattikorkeakoulusta.

Työskentelyn ohessa Sami on käynyt lukuisia ammatillista osaamista vahvistavia koulutuksia, muun muassa neuropsykiatrisen valmentajan opinnot, seikkailukasvatuksen erikoistumisopinnot ja ART -koulutuksen.
Kognitiivisen lyhytterapian opinnot hän saa päätökseen vuoden 2022 aikana. Sami työskentelee Oulun ja Raahen alueilla.

Toimintaterapia, kognitiivinen lyhytterapia ⎹ FysToi Oy ⎹ Sami Tapaninaho

Eeva-Maria
Rahkamaa

Toimintaterapeutti

Eeva-Maria on valmistunut toimintaterapeutiksi Oulun ammattikorkeakoulusta vuonna 2001 ja lyhytterapeutiksi Integrum Instituutista vuonna 2021. Pitkän työruransa aikana hän on työskennellyt terveyskeskuksen, kehitysvammaneuvolan, lasten psykiatrisen erikoissairaanhoidon, erityiskoulun sekä yksityisen sektorin palveluksessa. Pisimpään työkokemusta on kertynyt toimintaterapeutin tehtävistä lasten ja nuorten parissa. Nykyisin Eeva-Marian asiakkaat koostuvat kaiken ikäisistä kuntoutujista.

Eeva-Maria on kouluttautunut laaja-alaisesti ja tuoreimmat opit ovat olleet käyttäytymistieteiden ympärillä ja painottuneet erityisesti vuorovaikutustaitoihin, tunnetyöskentelyyn ja tietoisuustaitoihin.  Tällä hetkellä Eeva-Maria käy sosiaalipedagogisen hevostoiminnan opintoja. Työskentelyalueena Eeva-Marialla on Oulu.

Toimintaterapia, kognitiivinen lyhytterapia ⎹ FysToi Oy ⎹ Eeva-Maria Rahkamaa

FysToi Oy

Sami Tapaninaho
044 7485596
sami.tapaninaho@fystoi.fi
Y-tunnus 2890394-9

Käyntiosoite

Puutarhakatu 13
90130 OULU

Toimintaterapia, kognitiivinen lyhytterapia ⎹ FysToi Oy ⎹ logo

Postitusosoite

Linnalammentie 1
90450 Kempele